Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari Saloane si SPAPremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Balaban Alina

Telefon: 0767 667 199

E-mail: balaban_24@yahoo.it

Salon Beautyline - Fagaras

"Lucrez de 5 ani ca make-up artist. Asa mi-am descoperit curiozitatea pentru cosmetica si tot ceea ce implica ea. Am terminat Scoala Reflexovital, la Brasov cu 1 an jumate in urma unde, in paralel cu scoala, am fost ucenic la treinerul Beauty One, Iulia Perdivara. Ea mi-a deschis usa spre o meserie frumoasa. Din dorinta de a fi mai buna, mai informata si sa desfasor aceasta profesie costient am participat la toate cursurile programului BeautyOne Esthetic Expert.

 
La Brasov am participat la 2 seminare ce le-a avut ca speakeri si traineri pe Roxana Feeder si Claudia Augustin. In urma acestor seminarii mi-am achizitionat Oxygenera, Mezopen si Ecoplus.
 
 
Chiar daca nu lucrez de multi ani in acest domeniu, consider ca daca ne informam si ne adaptam la ce e nou si benefic pentru cliente, poate face mai mult decat o experienta de 10 ani ramasa doar la nivelul de curs de cosmetica. EDUCATIA FACE DIFERENTA !"

Esteticieni Recomandati

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti