Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari Saloane si SPAPremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
Very Big Sale

Mobilier Dotari Saloane si SPA

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

ADIPOLIGHT � Laser-ul care iti remodeleaza silueta

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

Adipolight este primul aparat profesional capabil sa stimuleze, datorita tehnologiei incorporate, metabolismul celulelor grase.

Adipolight utilizeaza Fotolipoliza (laser de frecventa joasa) 

Se aplica tratamentul pe toate zonele unde se afla tesut adipos, cu sau fara flasciditate:

-          brate,      

-          coapse,

-          coapse exterioare,

-          abdomen

-          barbia dubla

Avantajele utilizarii Adipolight:

 • Aplicare fara utilizarea mainilor a functiei de laser lipolitic
 • Rentabil, usor de utilizat, nu necesita technician
 • Tehnica non-invaziva
 • Stimuleaza fiziologic metabolismul celulelor grase. Fara incizii, fara ace, operatii sau cicatrici.
 • Rezultate imediate, obtinute natural si de durata
 • Rezultate vizibile chiar de la prima sedinta de tratament
 • Tratament lipsit de durere
 • Terapii combinate nu provoaca durere in timpul sau dupa tratament
 • Versatilitate
 • Se poate combina usor cu alte aparate
 • Programe Presetate si unul la liber.

        Laser de frecventa joasa (TLBP)

Efectele biologice si fiziologice ale laserului de frecventa joasa (TLBP) asupra tesuturilor nu se baseaza pe efectele produse de caldura generata, ci pe efectele fotochimice si fotobiologice pe care le provoaca asupra celulelor din tesuturi.

Nivelurile joase de energie laser emise de Adipolight stimuleaza membranele celulelor grase schimbandu-le permeabilitatea.

Adipolight utilizeaza unde laser rosii vizibile de 630-680 nm, o lungime de unda care s-a demonstrat ca stimuleaza mitocondriile celulelor adipoase, receptorii beta – 2 adipocite, provocand o crestere a AMPc si activand o enzima lipaza, capabila sa fregmenteze trigliceridele si sa le transforme in glicerol, acizi grasi si apa.

Ajunse in spatial interstitial, sistemul limfatic corporal capteaza moleculele si le transporta in tesuturile din apropiere pentru a le transforma in energie. Adipolight utilizeaza sonde diode de laser individuale care se pozitioneaza pe nodulii limfatici din proximitatea zonei tratate, 

Manipul RF monopolar si mezoterapie virtuala HPC:

Un manipul conceput pentru a provoca o incalzire in profunzime a dermului, actionand asupra tesutului adipos si realizand mezoterapie virtuala cu tehnologia HPC, care creste in mometnul aplicarii permeabilitatea membranei, fapt ce permite transmiterea energiei si a activilor cosmetici in stratele cele mai profunde ale tesutului.

Laser de frecventa joasa (TLBP)

Efectele biologice si fiziologice ale laserului de frecventa joasa se bazeaza pe efectele fotochimice si fotobiologice pe care le provoaca asupra celulelor din tesuturi, schimbandu-le permeabilitatea. Adipolight utilizeaza unde laser rosii vizibile de 630-680 nm, o lungime de unda care sa demonstrat ca stimuleaza mitocondriile celulelor adipoase, receptorii beta – 2 adipocite, provocand o crestere a AMPc si activand o enzima lipaza, capabila sa fragmenteze trigliceridele si sa le transforme in glicerol, acizi grasi si apa.
Adipolight utilizeaza sonde diode de laser individuale care se pozitioneaza pe nodulii limfatici din proximitatea zonei tratate, pentru a optimiza stimularea limfatica si eliminarea continutului celular.

Adipolight dispune de urmatoarele accesorii

8 Multipaduri

8 placi care au incorporate 10 diode laser de frecventa joasa de 30 mw (clasa 3B) cu o lungime de unda de 630-680 nm (unde rosii vizibile) care stimuleaza metabolismul fiziologic al celulelor grase.

Paduri simple

2 placi cu o dioda laser de frecventa joasa de 30 mw (clasa 3B) cu o lungime de unda de 630-680 nm care optimizeaza stimularea limfatica si eliminarea continutului celular in afara zonei tratate.

VARIANTE APARAT: Adipolight + RF | Adipolight (Fara RF)

Variante disponibile

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0770.318.013

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;