Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari Saloane si SPAPremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
Very Big Sale

Mobilier Dotari Saloane si SPA

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

ADIPOLIGHT+RF-APARAT DESTINAT TRATAMENTELOR DE SLABIRE INTENSIVA

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

Adipolight este primul aparat profesional capabil sa stimuleze metabolismul celulelor grase datorita celor 3 tehnologii incorporate (laser lipolitic, radiofrecventa si mezoterapie).

Spre deosebire de alte aparate de pe piata, Adipolight utilizeaza nu doar Fotolipoliza (laser de frecventa joasa), dar si Radiolipoliza (radiofrecventa monopolara) care produce o incalzire in profunzime si activeaza proteinele de soc termic. Pe langa acestea, Mezoterapia virtuala cu tehnologie HCP faciliteaza penetrarea ingredientelor active la nivelul adipocitelor (celule grase).

Tratamentul se desfasoara in deplina siguranta si se aplica pe toate zonele unde se afla tesut adipos, cu sau fara flasciditate:

  • Brate
  • Coapse
  • Abdomen
  • Barbia dubla

 

Avantajele utilizarii Adipolight

Aplicare fara utilizarea mainilor a functiei de laser lipolitic Rentabil, usor de utilizat, nu necesita technician

Tehnica non-invaziva

Stimuleaza fiziologic metabolismul celulelor grase. Fara incizii, fara ace, operatii sau cicatrici.

Rezultate imediate, obtinute natural si de durata

Rezultate vizibile chiar de la prima sedinta de tratament

Tratament lipsit de durere

Terapii combinate nu provoaca durere in timpul sau dupa tratament

Versatilitate

Se poate combina usor cu alte aparate

7 Programe Presetate si unul la liber.

Laser de frecventa joasa (TLBP)

 

Efectele biologice si fiziologice ale laserului de frecventa joasa se bazeaza pe efectele fotochimice si fotobiologice pe care le provoaca asupra celulelor din tesuturi, schimbandu-le permeabilitatea. Adipolight utilizeaza unde laser rosii vizibile de 630-680 nm, o lungime de unda care sa demonstrat ca stimuleaza mitocondriile celulelor adipoase, receptorii beta – 2 adipocite, provocand o crestere a AMPc si activand o enzima lipaza, capabila sa fragmenteze trigliceridele si sa le transforme in glicerol, acizi grasi si apa.
Adipolight utilizeaza sonde diode de laser individuale care se pozitioneaza pe nodulii limfatici din proximitatea zonei tratate, pentru a optimiza stimularea limfatica si eliminarea continutului celular.

 

Radiofrecventa monopolara

Radiofrecventa monopolara de II Mhz este capabila sa genereze un camp electric care se schimba din pozitiv in negativ si cauzeaza o miscare de rotatie a moleculelor de apa generand caldura.

Se produce o incalzire in profunzime din interior spre exterior care produce:

1. Efect termic ce va provoca: vasodilatare, oxigenarea tesutului, efect antiinflamator, analgezic si de relaxare musculara.

2. Eliberarea proteinelor de soc termic (HSP)

Proteinele de soc termic se sintetizeaza in anumite situatii de tensiune, rezultat la inceputul repararii tesuturilor. Cu ajutorul Radiofrecventei se induce formarea HSP-47, o proteina care identifica helixul triplu de colagen.

 

Mesoterapia Virtuala cu tehnologia HPC

Mesoterapia Virtuala cu tehnologia HPC (permeabilitate mare a celulelor) este o energie rezultanta din modulatia Radiofrecventei monopolare care actioneaza asupra structurii lipidice din celule si tesuturi, provocand schimburi moleculare in lipidele din care sunt alcatuite si crescand permeabilitatea.

 

Adipolight dispune de urmatoarele accesorii

8 Multipaduri

8 placi care au incorporate 10 diode laser de frecventa joasa de 30 mw (clasa 3B) cu o lungime de unda de 630-680 nm (unde rosii vizibile) care stimuleaza metabolismul fiziologic al celulelor grase.

 

Manipul RF monopolar si mezoterapie virtuala HPC

Un manipul conceput pentru a provoca o incalzire in profunzime a dermului, actionand asupra tesutului adipos si realizand mezoterapie virtuala cu tehnologia HPC, care in momentul aplicarii creste permeabilitatea membranei celulare, fapt ce permite transmiterea energiei si a activilor cosmetici in straturile cele mai profunde ale tesutului.

Paduri simple

2 placi cu o dioda laser de frecventa joasa de 30 mw (clasa 3B) cu o lungime de unda de 630-680 nm care optimizeaza stimularea limfatica si eliminarea continutului celular in afara zonei tratate.

VARIANTE APARAT: Adipolight + RF | Adipolight (Fara RF)

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti